Rabobank Clubsupport

Van 4 oktober t/m 24 oktober start ook bij Rabobank Parkstad de Rabobank Clubsupport om haar leden de kans te bieden een vereniging financieel te steunen. Natuurlijk doet Berix hier ook aan mee!

Hoe werkt het?

Je kunt Berix steunen door in te loggen in de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Klik op 'Service', dan op 'Mijn lidmaatschap' en vervolgens op 'Rabo Clubsupport'. Je kunt maximaal 3 verenigingen kiezen om te steunen. We hopen natuurlijk dat Berix daar één van is. Hoe meer stemmen Berix ontvangt, hoe groter het sponsorbedrag van de Rabobank aan ons is. Met deze finaniciële steun kunnen we ons doel bereiken!

Ons doel

Door de laatste overstroming is ons terrein erg hobbelig geworden. Dit kan valpartijen veroorzaken en dat moeten we voorkomen. Daarom willen we drainages aanleggen, zodat het water beter weg kan lopen. Tegelijkertijd willen we het grasveld zoveel mogelijk egaliseren.

 

Welkom bij de Welpen van scouting Kapelaan Berix. De Welpen zijn meisjes en jongens in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar. Iedere zaterdagochtend hebben zij opkomst van 09.30 tot 12.00 uur in de Piramide (ons hoofdgebouw).

Samen met de staf beleven ze allerlei gekke, vreemde, leuke, spannende en uitdagende avonturen. Ieder jaar hebben wij een bepaalde thema, waar we dat hele jaar door alle activiteiten in doen. Dit jaar is het thema Cartoons.

Tijdens de eerste opkomst van het jaar is er een verwarde tekenaar langs geweest bij de welpengroep. Hij introduceerde zich als ‘Karel Appel’, en vertelde de kinderen dat hij een probleem heeft. Namelijk dat zijn boek met tekeningen om een onverklaarbare reden helemaal leeg geraakt is! Hij heeft aan de welpen gevraagd hem te helpen om het boek weer te vullen met gave cartoons.

Onder het kopje 'programma' kan je alvast een kijkje nemen wat er de komende tijd zoal gaat gebeuren bij de Welpen. En als je nog geen lid bent en een keertje wil komen kijken: je bent uiteraard van harte welkom! Stuur dan even een mailtje aan welpen@berix.nl dan nemen wij contact op om een afspraak te maken.

 

Programma

Geen evenementen