Rabobank Clubsupport

Van 4 oktober t/m 24 oktober start ook bij Rabobank Parkstad de Rabobank Clubsupport om haar leden de kans te bieden een vereniging financieel te steunen. Natuurlijk doet Berix hier ook aan mee!

Hoe werkt het?

Je kunt Berix steunen door in te loggen in de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Klik op 'Service', dan op 'Mijn lidmaatschap' en vervolgens op 'Rabo Clubsupport'. Je kunt maximaal 3 verenigingen kiezen om te steunen. We hopen natuurlijk dat Berix daar één van is. Hoe meer stemmen Berix ontvangt, hoe groter het sponsorbedrag van de Rabobank aan ons is. Met deze finaniciële steun kunnen we ons doel bereiken!

Ons doel

Door de laatste overstroming is ons terrein erg hobbelig geworden. Dit kan valpartijen veroorzaken en dat moeten we voorkomen. Daarom willen we drainages aanleggen, zodat het water beter weg kan lopen. Tegelijkertijd willen we het grasveld zoveel mogelijk egaliseren.

 

Explorers zijn jongeren tussen de 15 en 18 jaar die van actie en afwisseling houden. Jongens en meisjes die elke week bij elkaar komen om hun eigen programma te maken. De explorers zijn herkenbaar aan hun rode blouse.

(Bijna) alles kan en mag bij de explorers! Je moet het alleen zelf bedenken en uitvoeren. Maar dat is nu juist het leuke aan de explorers: je bepaalt samen met je vrienden wat jullie gaan doen. En de begeleiding is op de achtergrond aanwezig om jullie met raad en daad bij te staan. Maar je bent op een leeftijd dat niet alles kant en klaar op je bordje komt te liggen.

De opkomst wordt gehouden op vrijdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Heb je interesse, kom gerust een keer kijken. Stuur dan even een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij contact op om een afspraak te maken.

Programma

Geen evenementen