Rabobank Clubsupport

Van 4 oktober t/m 24 oktober start ook bij Rabobank Parkstad de Rabobank Clubsupport om haar leden de kans te bieden een vereniging financieel te steunen. Natuurlijk doet Berix hier ook aan mee!

Hoe werkt het?

Je kunt Berix steunen door in te loggen in de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Klik op 'Service', dan op 'Mijn lidmaatschap' en vervolgens op 'Rabo Clubsupport'. Je kunt maximaal 3 verenigingen kiezen om te steunen. We hopen natuurlijk dat Berix daar één van is. Hoe meer stemmen Berix ontvangt, hoe groter het sponsorbedrag van de Rabobank aan ons is. Met deze finaniciële steun kunnen we ons doel bereiken!

Ons doel

Door de laatste overstroming is ons terrein erg hobbelig geworden. Dit kan valpartijen veroorzaken en dat moeten we voorkomen. Daarom willen we drainages aanleggen, zodat het water beter weg kan lopen. Tegelijkertijd willen we het grasveld zoveel mogelijk egaliseren.

 

Ben jij tussen de 4½ en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

Kinderen van 4½ tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Zij spelen het Scoutingspel in een wisselend thema. Ze gebruiken hierbij hun fantasie en dat levert weer een bijdrage aan hun ontwikkeling. De bevers maken allerlei avonturen mee en leren van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen, ze leren dingen over de natuur, ze doen allerlei spellen en gaan koken.

De bevers hebben iedere zaterdagochtend opkomst van 09.30 tot 12.00 uur. Reken maar dat ze met zijn allen een hoop plezier beleven. Uiteraard zijn Bevers net als alle leden van scouting te herkennen. Ze dragen allemaal een rode blouse met het speltak-logo en onze bordeaux rode groepsdas.

Kom gerust een keer kijken. Stuur dan even een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij contact op om een afspraak te maken.

Programma

Geen evenementen