Ben jij tussen de 4½ en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

Kinderen van 4½ tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Zij spelen het Scoutingspel in een wisselend thema. Ze gebruiken hierbij hun fantasie en dat levert weer een bijdrage aan hun ontwikkeling. De bevers maken allerlei avonturen mee en leren van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen, ze leren dingen over de natuur, ze doen allerlei spellen en gaan koken.

De bevers hebben iedere zaterdagochtend opkomst van 09:45 tot 11:45 uur. Reken maar dat ze met zijn allen een hoop plezier beleven. Uiteraard zijn Bevers net als alle leden van scouting te herkennen. Ze dragen allemaal een rode blouse met het speltak-logo en onze bordeaux rode groepsdas.

Kom gerust een keer kijken. Stuur dan even een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij contact op om een afspraak te maken.

Programma

Geen evenementen