Rabobank Clubsupport

Van 4 oktober t/m 24 oktober start ook bij Rabobank Parkstad de Rabobank Clubsupport om haar leden de kans te bieden een vereniging financieel te steunen. Natuurlijk doet Berix hier ook aan mee!

Hoe werkt het?

Je kunt Berix steunen door in te loggen in de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Klik op 'Service', dan op 'Mijn lidmaatschap' en vervolgens op 'Rabo Clubsupport'. Je kunt maximaal 3 verenigingen kiezen om te steunen. We hopen natuurlijk dat Berix daar één van is. Hoe meer stemmen Berix ontvangt, hoe groter het sponsorbedrag van de Rabobank aan ons is. Met deze finaniciële steun kunnen we ons doel bereiken!

Ons doel

Door de laatste overstroming is ons terrein erg hobbelig geworden. Dit kan valpartijen veroorzaken en dat moeten we voorkomen. Daarom willen we drainages aanleggen, zodat het water beter weg kan lopen. Tegelijkertijd willen we het grasveld zoveel mogelijk egaliseren.

 

Scouts zijn jongens en meisjes van 12 tot 15 jaar die iedere vrijdagavond bij elkaar komen voor actie, avontuur en gezelligheid. Je herkent ons aan de beige blouse en de bordeauxrode groepsdas.

Scouts doen heel veel. Het leuke is dat je daar zelf ook inspraak in hebt. Je kunt altijd met je ideeën bij de leiding terecht. Maar misschien staat jouw favoriete bezigheid al in dit rijtje:

  • kamperen
  • hikes (trektocht met rugzak)
  • speurtochten
  • koken
  • pionieren (bouwwerken van hout en touw)
  • kanoën
  • vlotten bouwen
  • zwemmen
  • Regionale Scouting Wedstrijden
  • allerlei spelletjes: van Kolonisten tot Nachtwacht

Net als bij de andere speltakken wordt er in de zomervakantie een kamp georganiseerd. Kampen zijn erg belangrijk voor ons: het is leuk, spannend en je ziet nog eens wat. Per patrouille zet je je tent op en pionier je je keuken. Elke patrouille heeft een eigen kampkist met borden, mokken, bestek, pannen, een brander, etc. De ene keer krijg je de ingrediënten voor de maaltijd, de andere keer mag je zelf je maaltijd bepalen! Tijdens een kamp doen we een bordspel, een bosspel, een tocht of een hike en gaan we zwemmen. Natuurlijk ontbreekt het kampvuur niet.

En, al een beetje interesse gekregen? Kom maar eens langs! Elke vrijdag vanaf 19.00 uur zijn we te vinden in het scoutinggebouw. De eerste paar keer dat je komt kijken kost niks en je kunt eens kijken of je het leuk vindt. Heb je interesse, stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij contact op om een afspraak te maken.

Wie weet tot ziens,

Programma

Geen evenementen