Rabobank Clubsupport

Van 4 oktober t/m 24 oktober start ook bij Rabobank Parkstad de Rabobank Clubsupport om haar leden de kans te bieden een vereniging financieel te steunen. Natuurlijk doet Berix hier ook aan mee!

Hoe werkt het?

Je kunt Berix steunen door in te loggen in de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Klik op 'Service', dan op 'Mijn lidmaatschap' en vervolgens op 'Rabo Clubsupport'. Je kunt maximaal 3 verenigingen kiezen om te steunen. We hopen natuurlijk dat Berix daar één van is. Hoe meer stemmen Berix ontvangt, hoe groter het sponsorbedrag van de Rabobank aan ons is. Met deze finaniciële steun kunnen we ons doel bereiken!

Ons doel

Door de laatste overstroming is ons terrein erg hobbelig geworden. Dit kan valpartijen veroorzaken en dat moeten we voorkomen. Daarom willen we drainages aanleggen, zodat het water beter weg kan lopen. Tegelijkertijd willen we het grasveld zoveel mogelijk egaliseren.

 

De pagina van de oudste speltak van de Berix! Nou ja, niet de oudste speltak, maar wel de speltak met de oudste mensen. De leden die bij deze speltak horen, voelen zich nog jong en levendig!

Onze stamgroep is ontstaan uit de oude pivogroep de VIP’s, dat staat voor ‘Very Important Pivo’s’. Deze groep is aangevuld met staf van Berix die ook nog als ‘kind’ actief willen zijn binnen de groep.

Wij zijn na het groepskamp van 2013 gestart met de stamgroep. Naast de leuke opkomsten gaan wij ook ieder seizoen minstens een keer een weekend weg! Wij zijn al in Duisburg, Düsseldorf en Wibrin geweest. Sinds vorig jaar de traditie om in het lekker lange Hemelvaart weekend weg te gaan. Dit omdat we niet op zomerkamp gaan.

De stam is een vriendenclub waarbij gezelligheid centraal staat. De meeste leden van de stam zijn tevens leiding bij een van de andere speltakken. Door studie en werk zit de stam door het hele land, gelukkig komen ze terug naar Heerlen voor de opkomsten. Dit jaar zit iemand van de stam zelfs in Dubai! Opkomsten hebben we ongeveer een keer in de drie weken en uiteraard doen we iedere keer iets anders. Dit seizoen zijn alle opkomst gekoppeld aan een eiland(engroep). Het lokaal is daar ook helemaal op ingericht.