Welkom bij de Welpen van scouting Kapelaan Berix. De Welpen zijn meisjes en jongens in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar. Iedere zaterdagochtend hebben zij opkomst van 09.30 tot 12.00 uur in de Piramide (ons hoofdgebouw).

Samen met de staf beleven ze allerlei gekke, vreemde, leuke, spannende en uitdagende avonturen. Ieder jaar hebben wij een bepaalde thema, waar we dat hele jaar door alle activiteiten in doen. Dit jaar is het thema Cartoons.

Tijdens de eerste opkomst van het jaar is er een verwarde tekenaar langs geweest bij de welpengroep. Hij introduceerde zich als ‘Karel Appel’, en vertelde de kinderen dat hij een probleem heeft. Namelijk dat zijn boek met tekeningen om een onverklaarbare reden helemaal leeg geraakt is! Hij heeft aan de welpen gevraagd hem te helpen om het boek weer te vullen met gave cartoons.

Onder het kopje 'programma' kan je alvast een kijkje nemen wat er de komende tijd zoal gaat gebeuren bij de Welpen. En als je nog geen lid bent en een keertje wil komen kijken: je bent uiteraard van harte welkom! Stuur dan even een mailtje aan welpen@berix.nl dan nemen wij contact op om een afspraak te maken.

 

Programma

Geen evenementen