Rabobank Clubsupport

Van 4 oktober t/m 24 oktober start ook bij Rabobank Parkstad de Rabobank Clubsupport om haar leden de kans te bieden een vereniging financieel te steunen. Natuurlijk doet Berix hier ook aan mee!

Hoe werkt het?

Je kunt Berix steunen door in te loggen in de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Klik op 'Service', dan op 'Mijn lidmaatschap' en vervolgens op 'Rabo Clubsupport'. Je kunt maximaal 3 verenigingen kiezen om te steunen. We hopen natuurlijk dat Berix daar één van is. Hoe meer stemmen Berix ontvangt, hoe groter het sponsorbedrag van de Rabobank aan ons is. Met deze finaniciële steun kunnen we ons doel bereiken!

Ons doel

Door de laatste overstroming is ons terrein erg hobbelig geworden. Dit kan valpartijen veroorzaken en dat moeten we voorkomen. Daarom willen we drainages aanleggen, zodat het water beter weg kan lopen. Tegelijkertijd willen we het grasveld zoveel mogelijk egaliseren.

 

Deze speltak is een groep jongeren in de leeftijd van 18 t/m 22 jaar. We hebben geen leiding meer of begeleiders, we doen alles zelf.

Elke vrijdagavond komen we samen op het HK van 20.00 tot 22.30 uur en doen we een activiteit. We maken zelf een programma en iedere week moet iemand anders een opkomst organiseren. Natuurlijk is dit super leuk want we bepalen zelf wat we willen doen dus zul je nooit met tegenzin gaan! De ene keer houden we de opkomst gewoon in het scoutinggebouw de andere keer is de activiteit in de stad of in het bos. Ook gaan wij wel eens een weekendje weg en gaan we elk jaar in de zomervakantie op kamp. Dit is natuurlijk een groot feest!!

Omdat we een groep zijn die draaien zonder leiding of begeleiding heeft iedereen een eigen taak. De ene is de voorzitter, de ander is de secretaris en we hebben ook nog een penningmeester.