BERIX-THUIS dag 14 oktober 2023 – REUNIE 90 jaar BERIX

De 2e zaterdag van oktober is door Scouting Kapelaan Berix in 2022 uitgeroepen tot de Berix-Thuis dag. Een speciale dag ter ere van de inzet van Frans en Dick Thuis voor Scouting Kapelaan Berix.

Bij het afscheid van Dick als groepsvoorzitter op zaterdag 8 oktober vorig jaar is als speciale activiteit voor 2023 gekozen om een reünie te gaan organiseren ter ere van het 90 jarig bestaan van de groep. Een soort generale repetitie voor het 100 jarig bestaan in 2032.

Alle oud leden zijn van harte welkom op zaterdag 14 oktober 2023.Geef je op door je aan te melden via het opgaveformulier: https://forms.gle/sPywAHbte7oB9BZz5.
Als bijdrage in de kosten van drank en hapjes vragen we € 10,-. Dit bedrag kan je overmaken op rekening NL84INGB0004693211 o.v.v. Reünie.

De Reünie vindt plaats in de piramide, ons huidige scoutinggebouw, aan de Gasthuisstraat 52 in Heerlen. Parkeren kan het beste langs de Putgraaf, de Groene Boord of in een van de parkeergarages in de stad.

 

PROGRAMMA

19.00 tot 19.30 uur: inloop met leuke kleine activiteiten.

Vanaf 21.00 uur: BBQ met typische scoutinghapjes.

Eindtijd: als de laatste naar huis gaat.

Heb je nog leuke oude foto’s geef ze door aan ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weet je nog namen en (email) adressen van oud-leden: informeer hen zodat zij zich ook aanmelden. Laat het als een scoutingvuurtje rond gaan dat wij elkaar weer ens willen ontmoeten en terugkijken op een heerlijke avontuurlijke, verrassende, spannende, grappige, leuke, vermoeiende tijd bij de Berix.

 

Tot de 14e oktober.